Αέναον Δωμάτια, Ναύπλιο - Ενοικαζόμενα δωμάτια για διακοπές και Σαββατοκύριακα στο Ναύπλιο όλο το χρόνο

Υπάρχουν πολλά πράγματα για να κάνετε στην πόλη του Ναυπλίου και των γύρω περιοχών και μπορούμε μόνο να σας δώσουμε μια ιδέα για την τεράστια ποικιλία των δραστηριοτήτων στην περιοχή.

Για τα άτομα που ενδιαφέρονται για την ιστορία του Ναυπλίου είναι το ιδανικό μέρος για να επισκεφθείτε. Η ίδια η πόλη έχοντας διαδραματίσει έναν ζωτικής σημασίας ρόλο στην ελληνική ιστορία έχει ιστορικά μνημεία σε κάθε γωνιά, καθώς επίσης η αρχιτεκτονική και τα κάστρα της αντανακλούν την κατάληψη από τους Ενετούς, τους Φράγκους και τους Οθωμανους. Επισκεφτείτε το Λαογραφικό Μουσείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, Στρατιωτικό Μουσείο, Μουσείο Ούζου και ακόμη και ένα μουσείο για το κομπολόι.

Οι ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου είναι πάντα δημοφιλείς όπως και οι επισκέψεις στους χώρους της Επιδαύρου, τις Μυκήνες, την Αρχαία Τίρυνθα και πολλές άλλες περιοχές με το αυτοκίνητο.

Για τους λάτρεις του αθλητισμού υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από θαλάσσια σπορ σε όλη την Αργολίδα, όπως θαλάσσιο σκι, ιστιοπλοΐα, κανό, ενοικίαση σκαφών, kite surfing και καταδύσεις και οι παραλίες γύρω από την ακτογραμμή έχουν τη δική τους γοητεία, επισκεφθείτε την Καραθώνα και την Αρβανιτιά στο Ναύπλιο, Τολό, Δρέπανο, Βιβάρι, Κάντια, Ίρια & Κονδύλη.

Η αναρρίχηση βράχου είναι διαθέσιμη για τους πιο τολμηρούς, bungee jumping από τον Ισθμό της Κορίνθου και το θαλάσσιο πάρκο στο Λουτράκι - μια μεγάλη μέρα για τα παιδιά.

Οι λάτρεις της φύσης και του περιβάλλοντος βρίσκουν το στοιχείο τους στην Πελοπόννησο με τις ορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές οι οποίες δίνουν ποικιλία στο τοπίο που περιμένει να εξερευνηθεί. Πλησίον στη Νέα Κίο (λίγα λεπτά από το Ναύπλιο, το κέντρο της πόλης), υπάρχει ένα καταφύγιο πουλιών, όπου μπορείτε να δείτε σπάνια είδη πουλιών. Το περπάτημα και η ιστορία μπορούν να συνδυαστούν στην περιοχή των Μυκηνών, όπου οργανώνονται πεζοπορίες σε τακτική βάση, με επικεφαλή έναν έμπειρο οδηγό. Ιππασία στα βουνά της Αρκαδίας και επίσκεψη σε τοπικό παραγωγό ούζου (πολύ κοντά στο δωμάτια Αέναον) ή οινοπαραγωγούς του κρασιού Νεμέας για γευσιγνωσία και ξενάγηση στις εγκαταστάσεων είναι επίσης δημοφιλείς τρόποι για να περάσετε τον χρόνο σας.