Αέναον Δωμάτια, Ναύπλιο - Ενοικαζόμενα δωμάτια για διακοπές και Σαββατοκύριακα στο Ναύπλιο όλο το χρόνο

Στα Δωμάτια Aenaon παρέχουμε ποιοτική διαμονή στο Ναύπλιο σε ζευγάρια, ταξιδιώτες, μικρές οικογένειες, μικρές παρέες φίλων σε δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια (σουίτες), για διακοπές, σαββατοκύριακα και αποδράσεις για όλες τις εποχές του χρόνου. Το κάθε δωμάτιο στο Aenaon Ναύπλιο είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες μοντέρνες ανέσεις ώστε να κάνουν την διαμονή σας στο Ναύπλιο όσο πιο ευχάριστη και ξεκούραστη γίνεται. Η τοποθεσία του Aenaon, λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης, προσφέρει ευκολία στην εύρεση στάθμευσης αν και είναι σε μικρή απόσταση από την Παλιά Πόλη του Ναυπλίου με τα πόδια. Η θέα της πόλης και του κόλπου του Ναυπλίου κόβει την ανάσα.

Ως μία οικογενειακή επιχείρηση, στα Δωμάτια Aenaon, έχουμε προταιρεότητα την εξυπηρέτηση του πελάτη, την καθαριότητα και την ικανοποίηση του επισκέπτη. Είναι σημαντικό για εμάς οποιοσδήποτε διαμένει στο ξενοδοχείο μας να περάσει υπέροχες και χαλαρωτικές διακοπές στο Ναύπλιο.

Ελπίζουμε η φιλική, επαγγελματική εξυπηρέτηση κατά την αφιξή σας στο Ναύπλιο αλλά και κατά την διάρκεια της διαμονής σας να κάνει την διαφορά.

Το Ναύπλιο είναι ένας υπέροχος προορισμός, είναι μία κοσμοπολίτκη πόλη η οποία ελκύει επισκέπτες όλο τον χρόνο από όλο τον κόσμο και χρησιμοποιείται συχνά ως βάση για εξορμήσεις στους αρχαιλογικούς χώρους της Πελοποννήσου (Αρχαία Τίρυνθα, Μυκήνες, Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, Νεμέα, Αρχαία Κόρινθος, Ισθμός Κορίνθου, Καλάβρυτα, Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα & Μάνη κ.λπ.) όλα εκ των οποίων είναι προσβάσιμα με αυτοκίνητο και σε απόσταση, το μέγιστο ολήμερο ταξίδι.

Το Ναύπλιο είναι μαγικό και ρομαντικό και η παλιά πόλη αποτελείται από στενά δρομάκια Ενετικού στυλ με μπαλκόνια να τα διακοσμούν και γεμάτα με μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες και μικρά μαγαζιά. Η πόλη πλούσια σε ιστορία, με ιστορικά μνημεία σε κάθε γωνιά και φυσικά μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το κάστρο του Παλαμιδίου, της Ακροναυπλίας και του Μπούρτζι.

Επισκεφθείτε μια από τις δύο παραλίες ή περπατήστε την πόλη κατά την διάρκεια της ημέρας και παρακολουθήστε την μεταμόρφωση καθώς ο ήλιος δύει και οι καφετέριες μετατρέπονται σε υπέροχα μπαρ για όλες τις ηλικίες.

Δώστε μας την ευκαιρία να σας προσφέρουμε την πραγματική ελληνική φιλοξενία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον!